Klassiska
Spel
 
IQ Spel
 
Krigs
Spel
 
Sportspel
 
Kappkörnings
Spel
 
Äventyrs
Spel
 
Kampsport
Spel
 
Barnspel
 
Tjejspel
 
Färdighet
Spel
 
Strategi
Spel
 
Brädspel
 
Roliga
Spel
 
Multiplayer
Spel
Undead Hunter
Använd din Bomberman färdigheter för att rädda de återstående normala människor. Från vem? Du gissade det: Zombies! Skjut dig fram till seger! Piltangenterna för att flytta, Ctrl för att skjuta, Space att bomba.
Tickler
Säker på att du ' ve fick sågar, Lasrar och tesla ringar, men ingenting kan jämföra Ben krossning makt tickler ' s klor. Du är en militär cyborg gått galna, uppgradera din dödliga arsenal att rippa, krossa och bränna genom tusentals fiender. Flytta – mus. Claw/Tesla spolar – tryck på och håll ned musknappen.

Spinnet vs Aliens
Utomjordingar invaderar ditt grannskap och är Spunky hunden att ta kampen till utlänningar och vinna.
Luftduell
1.Det namnet på spelet - Hund Fight

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att skjuta ner fiendens plan och om igen. Låt dem inte skjuta dig ner first.Fight mot fiendens flygplan och fordon bomb nedan.

3.Hur att spela - Att spela spelet kampen mot fiendens flygplan och fordon bomb below.shoot ner fiendens plan och om igen. Låt dem inte skjuter ner dig först.

4.Keys -
Upp-knappen - Throttle
Vänster knapp - Turn
Höger knapp - vrid
CTRL - Bomber
MELLANSLAG - bränder.

5.Tip och tricks -
a. Låt dem inte skjuter ner dig först.

Reinkarnation: prästerskapet i Unholy
Denna nya Reinkarnation är fråga om en mini men är faktiskt en anständig storlek (den har en mer scen än ADDO.) Det sker i en kyrka där en annan rymt själ Reincarny är bostad. Plocka upp föremål i rummet, kombinera dem och låt ditt onda färdigheter att ta hand om affärer.

Instruktioner: peka, klicka, samla in och döda.
Eld
"Ursäkta mig sir ... ja du. Har du ett tillstånd för detta stycke? Din pjäs, att pistolen under tröjan. "
Ja, du har gjort det till Academy och nu är det dags att öva lite ... se om du vad som krävs för att delta i tävlingen också.
Du har din pistol och snart kommer du se olika mål att gå från vänster till höger. Vissa kommer att vara nära dig, kommer vissa vara långt framme. Du har begränsad tid att brand och träffa så många mål som möjligt.
Var inte lata och tror inte du kan göra det så lätt. Detta är en mycket tuff jobb för dig eftersom många som förväntas av dig. Så gå ut och visa alla du är en fin shooter och ett antal en utmanare att representera Akademien i den kommande turneringen.
Använd musen för att sikta pistolen och trycka på vänster musknapp för att skjuta. När du är ute på kulor du kan ladda trycka på R-knappen. Kom ihåg att ladda om vapnet är tillgängliga vid alla tidpunkter och inte bara när man är ute på kulor, så brand wisly.
Lycka till!


Spännande Flygplan Spel, hund slagsmål

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

Spännande Flygplan Spel, hund slagsmål


1
Planet Wars icon
Gå med nu en helt ny planet spel, en av de mest beroendeframkallande och underhållande, intensiv plan-shooter Actionspel spela i en av de mest beroendeframkallande överlevnad spel! Detta är en speciell match där en övre krypskytt kan skjuta och kämpa själv med en hel armé av flygplan och fiender! Använd ditt skytte erfarenhet och karriär har du skapa själv i vårt tidigare spel och börja utforska världen av ett grymt krig. Gör dig redo att slåss för din överlevnad och hjälpa folk av din egen typ bo från dålig plan.
3D flygsimulering icon
Flygning simuleringsspel känns tråkigt när du spelar 3D Jet Pilot Flight Simulator. Flyga genom städer med massiva hastigheter som du anger i cockpiten på en Fighter Jet plan, undvika hinder, flyga över stötestenar och flyga med super sonic hastighet. Andra flyg simuleringsspel kommer att verka för långsamt efter att ha kontroll över en fighter jet!

instruktioner

använda piltangenterna på tangentbordet Manövervagn din jet och håller ned blankstegstangenten för ett uppsving av hastighet!
3D stuntpilot - San Francisco icon
Sätta på din flygare och ta din päls-fodrad jacka--det är dags att flyga i denna realistiska konstflygning simulator! Med musen eller tangentbordet, guide din plan genom luften och framgångsrikt flyga genom hinder att vinna! Imponera på damerna med din fantastiska stunts-- men inte kraschar! Välj Invertera y-axeln för en mer realistisk upplevelse!

Taggar

racingspel 3D spel flyger spel flygplan spel flygplan spel plan spel resultattavla spel

instruktioner

använda musen eller piltangenterna för att styra ditt flygplan beroende på vilket alternativ du väljer.
Moderna krig icon
Detta spel är flyg Skjutspel, baserat på det moderna kriget, spelaren kontrollera nya flygplan striderna. Vilja fick pengar efter döda fiendens flygplan, du kan använda dessa pengar att uppgradera och utmana nästa nivå.

instruktioner:

mus: rörelse
vänster musknapp: Attack
Episka Blast icon
Detta är en stor pussel fysikspel där du måste blåsa upp alla objekt tills de blir under den blå linjen. Du har tre slags vapen: bomber, fyrverkerier och raketer. Var och en agerar annorlunda och de fungerar för olika material. Tänka strategiskt, eftersom de mindre vapen du använder, desto högre ditt betyg får. Det finns åtta intensiva nivåer för dig att prova. Ha skitkul!
Paperplane i Paris icon
Han har inte tillräckligt med tid och tillräckligt med pengar för möte med sin flickvän.Han skrev ett brev till henne.
han vill skicka detta brev som en paperplane till sin älskling.Efter att han skickat brev du kommer att kontrollera
i paperplane och leder att komma fram sin kärlek.
Sky hundar icon
Sky hundar är det en ny action och äventyr cool flash skjutspel.Sky hundar spel är en 2D, vågrät rullning shootem upp i en anda av klassiska spel som R-type och Gradius. Spela som en liten, rund mech, Dizzy och hans mänskliga co-pilot, Charley, i en sökning för att hitta och rädda sina vänner efter en utomjordisk invasion. Spelet har fem områden med helt skilda, parallax rullning bakgrunder och alla har sin egen unika, multi-iscensatt boss. Det har också över ett dussin unika fiender för att förstöra. Detta är ett intensivt spel, och om det inte är tillräckligt, låsa upp nya spel plus läge för en ännu större utmaning. Gården pengar genom att spela eller spela upp nivåer, och köpa en mängd olika vapen och utrustning för att underlätta din kamp. Också köpa och distribuera skida som är små flytande som attack eller ge nytta. Så om du är på humör för inte bara ett enkelt spel men ett spel som kommer att väcka dig och du kommer att öka din skytte och körning skicklighet då detta är det perfekta gratis online spelet för dig. Ha kul och bli den ultimata kämpar maskin från denna nya Sky hundar spel. Lycka till och ha kul!

kontroll: pilar eller musen flyttas. z eller vänster klicka är skjuta x aktiverar hyper bar när full e distribuerar pods menyn (distribuera genom att klicka) p pauser esc hoppar alla dialogrutan utrymme hoppa aktuell dialogruta
Planet hämnd icon
Fiendens flygplan har infiltrerat din stad och de förstörde en viktig byggnad. Ditt uppdrag är att identifiera och eliminera fiendens plan som anges i varje nivå för att hämnas. Använd piltangenterna för att styra din plan och mellanslagstangenten skjuta fiendens plan. Håll dig borta från andra plan eftersom du kommer att skada din och misslyckas med uppdraget. Lycka till!

kontroller: piltangenterna för att flytta
Stuntpilot 2 icon
Dessa fantastiska män i sina flygande maskiner är tillbaka. Racing mot klockan i Stunt Pilot 2: San Francisco, kurserna är mer utmanande den här gången. Navigera kurserna på snabbast möjliga tid och framträder segrande.
XPEED utlöste icon
Välj en pilot enligt din smak och delta i denna super flygplan racing konkurrens! Lämna dina rivaler långt bakom och och nå mållinjen först. Använda piltangenterna för att styra din plan!
Ta flyget icon
Ta flyg är ett avstånd baserat flygande spel där du styr ett flygplan att 's ont om gas! Använd musen för att styra båten över terrängen plocka upp bränsle som du går. Om du får tillräckligt mynt, kan du även att kunna återhämta sig från en krasch!
F22 Raptor parkering icon
Parkera bilar är inte så svårt längre, så varför inte prova något svårare? Hur ett flygplan? Under kriget transporteras F22 plan på fartyg. Försök att parkera planet använda piltangenterna för att flytta och mellanslagstangenten att bromsa. Du har också möjlighet att spela med musen om du vill, du behöver bara dra flygplanet i den riktning du vill. Träffa inte andra plan eller människor! Det kommer att finnas fotgängare på fartyget som har arbete att göra. Drabbar dem gör du att förlora nivån. Kraschar planet till något skadar den. Längst ned till vänster på skärmen ser du din hälsa bar. Det kommer att minska med alla skador och du kommer inte att kunna avsluta nivån om du kör den. Bredvid ser du också den tid som du har att slutföra åtgärden parkering. Det finns tolv fantastiska nivåer får du låsa upp och har en blast med. Du kan testa dina färdigheter i körning framåt eller bakåt och med dina vänner kan du jämföra din poäng. Ha en bra tid!
Billy piloten icon
En liten pojke Billy är rädd för varulv. Det är därför han bestämde sig att förstöra honom. Han konstruerade en plan för att flyga och hitta den förfärliga varelse! Hjälp Billy att flyga så högt och så långt möjligt, glöm inte att köpa uppgraderingar för sin plan!
Bee Shooter icon
Zaz Shooter 2 är ett skjutspel baserat på insekter krig. Med 10 nivåer, 10 chefer. Kontroller Rörelser: piltangenterna Shoot: mellanslagstangenten
Armored Fighter.jpg icon
Du är en jätte bepansrad robot, och du måste skjuta alla som attackerar dig. Det finns många uppgraderingar och många möjliga kit att använda. Spela igenom alla 10 nivåer. Använd piltangenterna för att flytta. Använd musen för att sikta och håll ner musknappen för att skjuta. Det finns även kit som du kan använda. Tryck Escape under spelets gång för att visa information om varje kit och uppgraderingar. Kontroller: promenad - AD, Aim - Mouse, skjut - S, F, Space, vänster musknapp, 1 - 5 - satser. (4, Ctrl - använd raketerna) Instruktioner: Just Shoot em All. Gå fram emot upp till 10 nivåer, Kill Boss. Försök att samla uppgraderingar och byggsatser som droppar från flygplan.
Sky Warrior icon
En gång i tiden tog det en fjärdedel till spela ett spel denna heta. Nu kan du göra det från bekvämligheten av ditt studie hall! Skjut allt du kan, undvika samma öde själv. Flyga på, broder!. Musen för att flytta, musklick att brand

I detta spel du är en pilot. Du måste förstöra alla fiendens jets på väg till din destination. Kom ihåg att fånga bonusar på vägen som kommer att fixa ditt jet och uppgradera dina vapen. Huvudmenyn fick det nya spelet, hur man spelar och mer spel flikarna till vänster. Mute knappen på övre vänstra hörnet. Klicka på nya spel kommer du till historien om spelet, klicka på ok för att gå vidare. Efter att du kommer att informeras om ditt uppdrag. Klicka på start för att komma in spelet. I spelskärmen fick hälsa bar på det nedre vänstra hörnet & avståndsmätare på nedre högra hörnet med timer körs på den. Förstör så många fiender att göra mål mer & klara uppdraget genom att förstöra det slutliga målet i den givna uppdraget.
Kontroller: Flytta musen för att navigera din jet & tryck vänster musknapp för att skjuta. Tryck P för att pausa spelet.
Red biplan icon
Detta är remake av stora klassiska spel Sopwith. Du måste förstöra alla fiendens byggnader med din pistol eller bomber. Förstör alla blå byggnader och flygplan. Undvik fåglar! Kontroller: Comma eller vänster pil? hissen upp Slash eller höger pil? hissen ner intervall eller backspace? vända på X eller upp pil? gasen upp Z-eller nedpilen? gaspådrag ner H? gå hem Mellanslag? gun B? Släpp bomb

1.Det namnet på spelet - Röd biplan

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att du måste ta av dig kämpe planera och destrou fienden artilary. För att klara nivån måste du förstöra alla fiendens srtiliary.

3.Hur att spela - För att spela kommatecken spelet använda eller Vänster-knappen för hissen upp, snedstreck eller Höger för att hissen ner, en period eller backsteg för flip över, X eller UPP-knappen för att strypa upp, H för att gå hem, mellanslagstangenten för brand med pistol,
B för att släppa bum.


4.Keys -
Komma-Vänster-knappen - Hiss upp
Slash-Höger knapp - hissen ner
Period-Backspace - vänds
X - UPP-knappen - sätt fart på
H - åka hem
Mellanslag - pistol
B - släpp bum

5.Tip och tricks -
a.When det finns inget utrymme att flyga ta en retur och göra en säker landning.
Slaget över Berlin icon
En stor 1: a världskriget dogfight stil luftstrider från gratis online spel. Spelet spelar ingen har flashiga grafik eller musik, men författaren kunde skapa något roligt & beroendeframkallande. Speciellt de 2 player mode där du kan spela tillsammans med din vän. Det är ingen berättelse, svara värde eller vad som helst, bara snabb & snabb minuter kul. Här kan du också hitta hund klä upp spel
Bomber Bob icon
Bomber Bob är en himmel pilot fightingspel. Din en pilot som ansvarar för bevakning din slagskepp från olika flyganfall. Samt att skydda dig själv från att flyga luft 2 luftvärnsrobotar. Poäng beräknas på antalet fiendens plan som du skjuter ner. Använd piltangenterna för att flytta planet. Använd mellanslag för att skjuta.

1.Den Syftet med spelet - Ditt mål är att skydda slagskeppet till varje pris genom att skjuta ner så många fiender som möjligt.

2.Hur att spela - Du måste skydda din Sänka skepp. om fienden flyga av dig de kommer att bomba ship.Once dess sjunkit spelet är över.

3.Keys
UP - flytta upp
NER - flytta ner
VÄNSTER - flytta vänster
HÖGER - flytta åt höger
MELLANSLAG - attack

4.Tips och spår
a.Protect ditt skepp genom att skjuta ner fiendens flygplan.
1992 Slaget vid öar icon
En top-down jet eller flygplan shooter. Spelkontroller: Piltangenterna - Movement. Blanksteg - Fire.

1.Den Syftet med spelet - Du flyger en fighter plan och du måste förstöra fiendens plan för att klara nivån.

2.Hur att spela - Styr ditt plan med piltangenterna och eld med hjälp av mellanslagstangenten och rädda oss från fiendens planer angrepp.

3.Keys
Piltangenterna - rörelse
Space - brand.

4.Tips och spår
a.Do inte gå för fort.
AIR Typer icon
För att få ditt plan längdåkning till dina nära och kära, måste du förstöra fiendens ballonger.
Skriv in det ord eller bokstav du ser på fienden ballonger för att förstöra dem, så du kan få hem.

När zapper baren är full och den röda lampan tänds, tryck din mellanslagstangenten för att ladda om
och fortsätta på din resa.

Ju mer noggrann du är, desto fler bonuspoäng får du!

Lycka till!
Pearl Harbor icon
Spränga så många fartyg som möjligt. Det är som du var verkligen där!

1.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att förstöra fiendens planer.

2.Hur att spela - Du måste flyga ditt plan med hjälp av mus och att släppa en bomb använda Z-knappen och skjuta pressen fienden plan X.

3.Keys
Mus - att flyga din mitsibhshi lancer
Z - att släppa bomber
X - att skjuta ner flygplan

4.Tip och tricks
a.Try att flyga du planerar ordentligt.
Hämnaren icon
1.Den Syftet med spelet - Du är en rymd försvarare och du måste hämnas dina vänner som förstördes av inkräktare från Helion constelation.

2.Hur att spela - Använd Ctrl-tangenten för brand, och piltangenterna för att flytta. Styr ditt skepp genom rymden, förstör alla fiender och plocka upp powerups för att hjälpa dig på vägen.

3.Keys
Använd Ctrl-tangenten för brand, och piltangenterna för att flytta.

4.Tip och tricks
a.Try att hämnas din vän.

Kommando icon
Du kommandot en rymdfarkost, en fighter ... du har du vapen, din missles, ditt uppdrag. Men tror du har vad som krävs för att göra din fiende kapitulation? Har du vad som krävs för att göra honom blöda tillräckligt för att stoppa och lämna denna värld i fred?
Nåväl, nu är det ingen tid för fred, nu är det krig och krig är vad du ska ge honom!
Du kommer att vara upp mot en stor fiende figher och mer små som kommer att hoppa omkring dig från överallt och varje gång ... det blir ingen tid att vila eller återhämta sig, bara kämpa, kämpa, kämpa!
Runt dig ibland hittar du olika uppgraderingar för dina vapen och medicinsk utrustning för att låta dig återhämta dig hälsa och gör din kamp att bli lite lättare än tidigare, men du måste alltid hålla dig ögonen öppna för att överleva och härska över dagen !
Navigera din figher med musen och eld på dina fiender med vänster musknapp.
Lycka till!
Ökenstorm icon
1.Det namnet på spelet - Desert Storm

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att styra din helikopter och spränga bort alla dina fiender. Men kom ihåg att du måste spara själv på slagfältet från angrepp av fiendens missil.

3.Hur att spela - Att spela spelet med piltangenterna för att flytta runt, tryck A för eld, s tryck för att missilattack,
Tryck D för att ändra missil.

4.Keys -
Piltangenter - Flytta.
A - Fire.
S - Missile.
D - Ändra Missile.

5.Tip och tricks -
a.When fiender försöker mer att använda olika vapen för att attackera.
Global Rescue icon
1.Det namnet på spelet - Global Rescue

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att utplåna system fiende försvar och lyckas rädda alla i gisslan. Du har rädda dig själv från fiende anfall medan du rädda gisslan från slagfältet.

3.Hur att spela - Att spela spelet rädda gisslan och föra dem tillbaka till din base.Use piltangenterna för att flyga chopper.Press mellanslag för att använda wench.Use "C" till brand. Använd "z" släppa agnar.

4.Keys -
Piltangenter - Navigera i helikoptern.
Blanksteg-Sänk vinschen - till rekyl.
Z - släpp agnar.
C - Fire.

5.Tip och tricks -
a.Do inte flyga till låg.
Ökenstrid icon
1.Det namnet på spelet - Desert Battle

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är enkelt förstöra fiendens med hjälp av bomber och missiler. Men se upp, tenderar de att skjuta tillbaka på dig och du kommer inte få en chans. Använd din helikopterplatta för att tanka och ladda om missiler. Så får din beskärda del av adrenalin med Desert Battle.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda piltangenterna för att navigera helikoptern. Z Nyckel till Release bomber
X för att sätta igång missiles.Destroy din fiende med hjälp av bomber och missiler

4.Keys -
Piltangenter - Flytta - Fly.
Z - Bomb.
X - Missile.

5.Tip och tricks -
a.You har en begränsad mängd bränsle använda den noga.
Luftduell icon
1.Det namnet på spelet - Hund Fight

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att skjuta ner fiendens plan och om igen. Låt dem inte skjuta dig ner first.Fight mot fiendens flygplan och fordon bomb nedan.

3.Hur att spela - Att spela spelet kampen mot fiendens flygplan och fordon bomb below.shoot ner fiendens plan och om igen. Låt dem inte skjuter ner dig först.

4.Keys -
Upp-knappen - Throttle
Vänster knapp - Turn
Höger knapp - vrid
CTRL - Bomber
MELLANSLAG - bränder.

5.Tip och tricks -
a. Låt dem inte skjuter ner dig först.

F18 Flyganfall icon
1.Det namnet på spelet - F18 Strike Force

2.Den Syftet med spelet - Ditt uppdrag i detta skytte-action spelet är att förstöra fienden och rädda dagen. Du är i kontroll av ett högpresterande F18 Hornet jaktplan. Från en transportör lanseringen kommer du att möta en non stop störtflod av fiendens soldater. Titta på din rygg och luftstrid din väg till toppen. Var noga med att plocka upp power-ups när de visas och även hålla koll på bränslemätaren.

3.Hur att spela - Att spela spelet förstöra fienden och rädda dagen. Du är i kontroll av ett högpresterande F18 Hornet jaktplan. Från en transportör lanseringen kommer du att möta en non stop störtflod av fiendens soldater. Titta på din rygg och luftstrid din väg till toppen. Var noga med att plocka upp power-ups när de visas och även hålla koll på bränslemätaren.


4.Keys -
Piltangenterna-För att styra jet.
Mellanslag-för brand.
M-To brand missiler.
B-att släppa smarta bomber.

5.Tip och tricks -
a.Be noga med att plocka upp power-ups när de visas och även hålla koll på bränslemätaren.


1