Klassiska
Spel
 
IQ Spel
 
Krigs
Spel
 
Sportspel
 
Kappkörnings
Spel
 
Äventyrs
Spel
 
Kampsport
Spel
 
Barnspel
 
Tjejspel
 
Färdighet
Spel
 
Strategi
Spel
 
Brädspel
 
Roliga
Spel
 
Multiplayer
Spel
Artilleri
Gillar du att spela multiplayer krig spel online?

1.Det namnet på spelet - Artilleri

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är välja din vinkel och kraft för att starta din attacker kan du även kringgå om någon har ett lås på dig. Få de största dödar innan du förlorar alla dina rustning.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda piltangenterna för att sikta ditt nästa slag (vänster / höger för att sikta, och upp och ner för att ställa din makt) En timern går ned till noll ditt slag kommer att avskedas.

4.Keys -
Piltangenterna - Målet ditt nästa slag
Vänster och höger nyckel - att ta sikte
Upp och ner - för att ställa makten

5.Tip och tricks -
a.Kill ned fienden så fort som möjligt.
Dodo Panic
1.Den nyckeln till detta spel är överlevnad. 2.Use piltangenterna för att undvika inkommande kometer och skydda din dodo. 3.Use bara den vänstra och högra piltangenterna. 4. Kör Back & Forth undvika kometer när de faller. 5. Det finns ett hjärta i det övre vänstra hörnet av skärmen som visar ditt liv. 6. Som den röda i hjärtat lektioner, få dig närmare utrotning. 7. Din dodo ser fick panik hela tiden, så håll honom i rörelse. 8. Det finns inget skydd eller inget skydd annat än rörelse. 9. Kometerna skynda som du överleva. 10.There är ett mönster & en gång du lär dig det, är överlevnad lättare. 11.The enda sättet att rädda din dodo är att flytta snabb och följer det mönster av kometer.
Bumper Ball
1. Stötfångaren är en 1 eller 2 spelare. 2.Left klicka på ditt val för antal spelare. 3. Pilknapparna dina kontroller för att flytta din radiobilar. 4.Left, gå till vänster, upp för att gå upp, ner för att gå ner & rätt att röra sig rätt. 5. Rörelsen är som radiobilar på en karneval rida. 6. Du kan slå din opponets bil ur vägen och vice versa. 7.There är mål i vardera änden av uppspelningsskärmen, liknande Hocky. 8.I Målet med spelet är att slå bollen i din opponets mål. 9.The mål är färgen på bilarna så du vet vilka mål är ditt mål. 10. Den första radiobil att göra mål vinner.
Rural Racer
Dessa är cool mycket multiplayerspel online

1.Det namnet på spelet - Rural Racer

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att vinna loppet finns totalt 8 varv. Du måste avsluta varje spår som vinnare för att avancera till nästa nivå.

3.Hur att spela - För att göra din bil att gå snabbare kan du använda turbo. Du måste hålla trubo knappen. Medan du håller turbo nyckeln din bil kommer att gå snabbare. Lägre än det varvtal indikatorn kommer du att se status för turbo energi. När du är ute på energi du har att vänta påfyllningar. Efter det kan du använda den igen.

4.Keys -
Spelare 1
Piltangenterna - att styra bilen
Shift - Turbo

Spelare 2.
ASWD - att styra bilen
Shift - Turbo.

5.Tip och tricks -
s.Below hastigheten indikatorn kommer du att se status för turbo energi.
b.When du är ur energi du har att vänta påfyllningar.
Flash-fotboll
Fight spel med multiplayer krig

1.Det namnet på spelet - Flash Fotboll

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att göra mål mot motståndaren i en viss tidsintervall. Du ska snabbt i attack för att göra mål och bra i försvaret motståndaren sköt för att vinna spelet. Försök att avsluta spelet i den angivna tiden.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda piltangenterna för att styra spelaren och slå bollen. Du får en tid och i den tid du har att göra mål för att besegra motståndaren. Du ska snabbt i attack för att göra mål och bra i försvaret motståndaren sköt för att vinna spelet.

4.Keys -
Piltangenter - för att flytta

5.Tip och tricks -
a. Du ska snabbt i attack för att göra mål och bra i försvaret motståndaren sköt för att vinna spelet.
Basket-jam
1.Det namnet på spelet - Jump Ball Jam

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att slå ut din motståndare. Det finns 10 rounds.Weapons är begränsade så använd dem klokt.

3.Hur att spela - Att spela spelet W-Up, S - Ner, A - Vänster, D - höger, mellanslag - Hoppa, Z - High punsch, X - låg punsch, C - block, V - Ändra vapen, en + D - använda vapen.

4.Keys -
W-Up
S - Down
A - Vänster
D - Höger
Mellanslag - Jump
Z - Hög punch
X - låg punch
C - block
V - Ändra vapen
A + D - använda vapen

5.Tip och tricks -
a.Weapons är begränsade så använd dem klokt.


Online Multiplayer Krigsspel

?Roll spelar spel kallas även ORPG spelas online också. När flera spelare deltar i dessa online video games, måste vissa kriterier och begränsningar att spela. Varje enskild spelare har sin egen karaktär och roll för att få ett unikt resultat mot motståndare laget. Det finnas alltid en roll för domaren som spelas av själva programvaran. Faktiskt online software ger möjlighet att styra spelet från varje spelares plats.

Det finns många populära online multiplayer spel som spelas inom en poäng av punkter. Några ska spela för enskilda vinnande och några om ett team. Need4Speed Mostwanted, FIFA WORLD CUP 20111 och så vidare.

Online spela rollspel är främst för de ungdomar som faktiskt inte kan få tillfälle att spela med sina vänner hemma. De flesta av spelen är också spelat med dollar och det är inte bra att göra till en vana för att tonåringar.

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

Online Multiplayer Krigsspel


1
Sensou 1,5 icon
Ny och förbättrad version av dominans spelet Sensou. Sensou är ett världsherravälde brädspel där spelare kan spela över 6 kontinenter för att erövra världen. Flera spelare campaings. I multiplayer kan upp till 6 spelare slåss på en enda karta. Multiplayer har också en bonus trupperna alternativet. ATT MINSKA CPU-användning: Stäng av havet animation bort under spelets gång (klicka på den röda cirkeln på kontrollpanelen).

Instruktioner: Vid första tur är spelare enbart tillåten att placera sina trupper. Sedan består varje varv 4 åtgärder: - Sätt trupper - Anfall och erövra länder - Moving trupper (till någon granne länder) - End tur angripare kan använda upp till 3 tärningar och försvar upp till 2. Det är inte tillåtet att flytta trupper till ett nytt erövrat land och fortsätta att attackera. Om du flyttar någon trupp, kan du inte attackera längre. Du kan flytta dina trupper till flera länder, men de måste vara grannar. I multiplayer, spelarna har möjlighet att tillåta bonus trupper. När aktiv, ger det här alternativet spelare statister trupper om de erövrade åtminstone på land sista sväng. Om du har några tvivel, titta på i spelet hur.
Elite Forces: Warfare 2 icon
Multiplayer Warfare Game. Som första version - bara några kartor som torn försvar. I början kan du bygga något torn för en grupp, men efter du bygger första - att gruppen kommer att bli Primär. Sekundär kommer att kosta 120%, resten kommer inte tillgängliga för dig. Samarbeta med din vän att få vinna.

Instruktioner:
Bio Ball Boom icon
Big Ball Boom 1. BBB är en 1 eller 2 spelare. 2.P1 kontroller är "A"-tangenten, "D" nyckel & mellanslagstangenten, P2 kontroller är vänster och höger pil & Enter. 3. "A", "D", vänster och höger pilarna för rörelse, Space bar & Enter används för brand. 4.You Vänsterklicka på 1 spelare eller 2 spelare att börja. 5. När du eld, flytta ur vägen kommer studsande boll döda dig. 6. Efter den första branden & hit kommer bollen split. Brand igen, men flytta ur vägen eller kommer du att dö. 7. det tar bara träffar från bollen för att döda din karaktär, så se upp. 8.Run under bollen efter att du eld, medan den vid sin högsta punkt. 9. När bollarna flera blir det svårare att smita. 10. Om du skjuter flera gånger på olika platser och fortsätter att röra sig bort under bollar kommer du överleva & att till nästa nivå.
Athelete icon
Syftet med detta spel är att fånga en boll sedan kasta den i golvet på andra sidan är detta en enkel match att spela med och kommer inte vara ett problem för dig att slutföra spelet, om du gör det tycker jag är den rätta spelet för dig att ha kul med. Detta spel är att spela med hjälp av piltangenterna på tangentbordet, är detta ett mycket enkelt spel att spela och efter ett tag kommer du bli en expert och förhoppningsvis du avsluta spelet på nolltid. En av de bästa sättet att spela det här spelet är att få två bollar göra en som går långsamt långsamt först sedan den andra, på det sättet den snabbaste bollen slår i golvet så sätt kan du gå ti vinna gud lycka och ha roligt.
Crystal Battle icon
Crystal slaget - turbaserat match3 spel med dator motståndare. Förstör crystalls alla en motståndare att vinna. Förstör crystalls alla en motståndare att vinna.
Kooperativa Monster Inneslutning icon
Tryck tegelstenar för att fälla alla monster! Kan spelas i multiplayer-läge med en unik twist. En enspelarläget finns också. Tryck på tegel. -Trap alla monster i stenarna. -Beat alla 15 nivåer på multiplayer-läget eller 10 nivåer på enspelarläget. -En spelare kommer att dö om han / hon driver till ett monster. Single Player: piltangenterna för att flytta Multiplayer: piltangenterna och WASD att flytta Space eller P: Paus R: Omstart efter nivå tre av multiplayer, kan en spelare bara trycka tegelstenar vertikalt medan andra spelare kan bara skjuta horisontellt. Jag rekommenderar starkt att du får någon att spela multiplayer med dig - det är mycket roligare att spela multiplayer.

1.Det namnet på spelet - Kooperativa Monster Inneslutning

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att du måste fälla alla monster i tegel. Monstret kommer att klämmas om det inte finns flytta åt vänster för dem att komma ut av tegel. Om monster fångas du de kommer att ätas dig och spelet kommer att vara över.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda pilknapparna eller tryck på W, A, S, D för att flytta blocken. Det är två spelare båda spelare kan spela med någon av knapparna.

4.Keys -
Piltangenter - för att flytta tegelstenar
W, A, D, S - flytta tegelstenar

5.Tip och tricks -
a.Do inte gå närmare monstret annars kommer du att bli uppäten av dem.
Cronch Fighters icon
1.Det namnet på spelet - Cronch Fighters

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att skjuta din motståndare. Försök att skjuta extramaterial avlänkade bilder kommer dom litade skada två omgångar måste vinnas för seger. Under kampen tryck Escape för att komma tillbaka till huvudmenyn.

3.Hur att spela - Att spela spelet försöker skjuta dina motståndare. Försök att skjuta extramaterial avlänkade bilder kommer dom litade skada två omgångar måste vinnas för seger. Under kampen tryck Escape för att komma tillbaka till huvudmenyn.

4.Keys -
VÄNSTER - rotera vänster
RIGHT - rotera höger
. + Låt nyckel - flytta vänster
. + Höger knapp - flytta höger
Shift - brand

5.Tip och tricks -
a.Try skjuta avlänkade extras skott
Erövra antarktis icon
1.Det namnet på spelet - Conquer Antartica

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att rädda Antarktis från fienden pingvin. I spelet fienden pingvin kommer att angrepp på dig. Du måste skydda dig själv och kämpa för Antarktis för att spara det från utomstående.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda musen för att sikta på fienden pingvin och sedan klicka för att skjuta dem. Försök att attackera dem med exakthet.

4.Keys -
Mus - att sikta på fiendens pingvin
Mus - klicka för att skjuta.

5.Tip och tricks -
a.Try till attack mot dem med precision.
Border icon
1.Det namnet på spelet - Dedal

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att nå till utsuget genom att flytta genom pusslet som lämnas till oss. Försök att träffa motståndaren så att du kan nå till theextraction punkt fastly beofre honom.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda piltangenterna för att flytta arround pusslet och försök att träffa motståndaren när allt du får kollidera med honom. Försök att flytta så fort du kan.

4.Keys -
Piltangenter - för att flytta

5.Tip och tricks -
a.Try att flytta så fort du kan.
Spräng den icon
1.Det namnet på spelet - Bomb Det

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att plantera bomben i det område där du spelar och samla krafter så mycket du kan. Försök att undvika dig från att bli skadade med bomben.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda piltangenterna för att kontrollera förflyttning av spelaren arround fältet och tryck mellanslag för att planta bomben. Försök att undvika dig från att bli skadade med bomben.


4.Keys -
Spelare 1
Piltangenter - för att flytta
Mellanslag - bomb

Spelare 2
A, S, W, D - för att flytta
Enter - bomb

5.Tip och tricks -
a.Try att undvika dig från att bli skadade med bomben.
Bio Ball Room icon
Biologisk cool multiplayer spel, använda Space nycklar och nycklar riktning.

1.Det namnet på spelet - Bio Ball Room

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att förstöra den biologiska boll som kastas från rymdskeppet. Du måste spara själv från bio bollar och försöka förstöra dem också.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda vänster och höger pil för att flytta vänster och höger och mellanslag för att skjuta eller brand på bio bollen.

4.Keys -
Spelare 1 kontroll
A, D - flytta
Mellanslag - brand

Spelare 2 kontroll
Höger-vänster piltangent - för att flytta
Enter - brand

5.Tip och tricks -
a.You måste rädda dig själv från bio bollar och försöka förstöra dem också.
Pumpa-riket icon
Spela online här cool multiplayerspel flash miljön
Galaktisk tvist icon
Galactic space multiplayer krig spel online.

1.Det namnet på spelet - Galactic Strife

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att träffa fartyget motståndaren utrymme och förstöra dem helt. Du bör vara tillräckligt snabb för att kontrollera rörelser rymdskepp och att angrepp på motståndaren.

3.Hur att spela - För att spela spelet du har två rymdskepp Röd och Blå med följande kontroll RÖDA kontroller, 8 - dragkraft framåt, 5 - reverserande dragkraft, 4 - vänster, 6 - höger, ENTER - brand, Blå kontroller, W - dragkraft framåt, S - reverserande dragkraft, A - sväng vänster, D - höger, F - brand


4.Keys -
RÖD kontroller
8 - framskjutet
5 - reverserande dragkraft
4 - sväng vänster
6 - höger
ENTER - brand

Blå kontroller
W - framskjutet
S - reverserande dragkraft
A - sväng vänster
D - höger
F - brand

5.Tip och tricks -
a.Try att anfalla med minum dragkraft annars blir det svårt att anfalla.
Artilleri icon
Gillar du att spela multiplayer krig spel online?

1.Det namnet på spelet - Artilleri

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är välja din vinkel och kraft för att starta din attacker kan du även kringgå om någon har ett lås på dig. Få de största dödar innan du förlorar alla dina rustning.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda piltangenterna för att sikta ditt nästa slag (vänster / höger för att sikta, och upp och ner för att ställa din makt) En timern går ned till noll ditt slag kommer att avskedas.

4.Keys -
Piltangenterna - Målet ditt nästa slag
Vänster och höger nyckel - att ta sikte
Upp och ner - för att ställa makten

5.Tip och tricks -
a.Kill ned fienden så fort som möjligt.
Leka med elden icon
Spela multiplayer krig spel online


1