Klassiska
Spel
 
IQ Spel
 
Krigs
Spel
 
Sportspel
 
Kappkörnings
Spel
 
Äventyrs
Spel
 
Kampsport
Spel
 
Barnspel
 
Tjejspel
 
Färdighet
Spel
 
Strategi
Spel
 
Brädspel
 
Roliga
Spel
 
Multiplayer
Spel
Parkrally
Mycket cool multiplayerspel kan spela på gametrick.

1.Det namnet på spelet - Park Racing

2.Den Syftet med spelet - Slim Shady världen välkomnar du den enda mutha#$%! Flash spel som låter dig spela mot datorn av motståndaren. som är rätt kan du antingen spela med dig själv eller spela din granne.

3.Hur att spela - För att spela spelet måste du hoppa över hinder i en av dessa spännande gjort egna fordon. Du kan spela detta spel mot datorn för motståndaren eller dig själv

4.Keys -
Z - att hoppa
Mellanslag - tryck på den för stjärna.

5.Tip och tricks -
a.jump över hindren slå inte dem.
Tic Tac Toe
1. Tic Tac Toe ger dig 2 olika spel alternativ, 1P & 2P. 2. Den vänster klicka på musen är din kontroll. 3. Detta liknar din klassiska X & O spel i spelstil. 4. Istället har svartvita skivor att representera ditt rutor. 5.You ges möjlighet att 2 nivåer av skicklighet, lätt & hårt. 7. Det är bättre att börja med den lätta nivån tills du får kläm på det. 8. När du väljer din spelstyrka du får möjlighet att välja din skiva färg. 9. Du går först i det första spelet, går datorn först om du spelar en andra gång. 10. När du spelar den "hårda" nivå, du sluta med mer band sedan vinner. 11. Den mellersta torget är den bästa utgångspunkten i styrelsen.
Tuppfäktare
1.Det namnet på spelet - Cock Fighters

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att slåss med motståndaren i kampen kuk och att vinna kampen måste du besegra motståndaren i kampen.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda följande nyckeln till kampen mot KUK 1 kv - Block, W - näbb, A - Vänster, S - Talon, D - Rätt, kuk 2, U - Block, jag - näbb, J - Vänster, K - Talon, L - Just det. Försök att attackera så fort som möjligt och försöka försvara väl.


4.Keys -
KUK 1
Q - Block
W - Beak
A - Vänster
S - Talon
D - Höger

RESA 2
U - Block
I - Beak
J - Vänster
K - Talon
L - Höger

5.Tip och tricks -
a.Try att attackera så fort som möjligt och försöka försvara väl.
Leka med elden
Spräng dina motståndare innan de dödar dig. Du har bara 3 minuter att göra detta så dont hänga runt. Alla spelare har nu 3 liv så du måste döda alla 3 gånger för att vinna värmen. Du kan spela ett spel för två spelare med dina vänner eller bara spela againist datorn motståndare.

1.Det namnet på spelet - Leka med elden

2.Den Syftet med spelet - Välj det antal spelare och nivå för att starta spelet. Spräng dina motståndare med bomber innan de lyckas att döda dig. Förstör block för att lämna efter power-ups som ger dig speciella förmågor när de plockas upp. Varje spelare har tre liv så de kommer att behöva dödas tre gånger för att elimineras. Det finns en 3-minuters tidsfrist på plats. Om du vinner en match, du gör det antalet sekunder kvar på timern multiplicerat med 250, gånger antalet motståndare i spelet.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda piltangenterna från tangentbordet för att flytta och semikolonet att släppa bomber på fiender. För de spelare två använda WASD knapparna för att flytta och omvänt snedstreck på Drop bomb.

4.Keys -
Spelare 1 använder riktningsknapparna på tangentbordet för att flytta.
Piltangenter-att flytta.
Semikolon-To Drop bomb.

Spelare 2
WASD-tangenterna-att flytta.
Back-slash-To Drop bomb.

5.Tip och tricks -
a.Losing ett spel kommer att resultera i att antalet poäng som dras från din score
Miniputt
1.Det namnet på spelet - Mini Putt

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att du måste placera bollen på den mörkgröna Mat i början av varje hål. För att göra detta helt enkelt flytta bollen med musen och slickar den vänstra knappen för att släppa det. För att sikta bollen, flytta musen från den riktning du med att skjuta. En linje som består av gula prickar visar dig vilken riktning bollen kommer att rulla. Ju längre linjen är, desto kraftfullare ditt skott kommer att bli. När du har ditt skott för att klicka med vänster knapp på musen för att skjuta bollen

3.Hur att spela - Att spela spelet helt enkelt flytta bollen med musen och klicka med vänster knapp för att släppa det. För att sikta bollen, flytta musen från den riktning du med att skjuta. En linje som består av gula prickar visar dig vilken riktning bollen kommer att rulla. Ju längre linjen är, desto kraftfullare ditt skott kommer att bli. När du har ditt skott för att klicka med vänster knapp på musen för att skjuta bollen.

4.Keys -
Mus - flytta bollen med musen och klicka med vänster knapp för att släppa det.
Mus - För att sikta bollen, flytta musen från den riktning du med att skjuta.

5.Tip och tricks -
a § längre linjen är, desto kraftfullare ditt skott kommer att bli.
Pumpa-riket
Spela online här cool multiplayerspel flash miljön


Online Multiplayer Krigsspel

?Roll spelar spel kallas även ORPG spelas online också. När flera spelare deltar i dessa online video games, måste vissa kriterier och begränsningar att spela. Varje enskild spelare har sin egen karaktär och roll för att få ett unikt resultat mot motståndare laget. Det finnas alltid en roll för domaren som spelas av själva programvaran. Faktiskt online software ger möjlighet att styra spelet från varje spelares plats.

Det finns många populära online multiplayer spel som spelas inom en poäng av punkter. Några ska spela för enskilda vinnande och några om ett team. Need4Speed Mostwanted, FIFA WORLD CUP 20111 och så vidare.

Online spela rollspel är främst för de ungdomar som faktiskt inte kan få tillfälle att spela med sina vänner hemma. De flesta av spelen är också spelat med dollar och det är inte bra att göra till en vana för att tonåringar.

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

Online Multiplayer Krigsspel


1
Sensou 1,5 icon
Ny och förbättrad version av dominans spelet Sensou. Sensou är ett världsherravälde brädspel där spelare kan spela över 6 kontinenter för att erövra världen. Flera spelare campaings. I multiplayer kan upp till 6 spelare slåss på en enda karta. Multiplayer har också en bonus trupperna alternativet. ATT MINSKA CPU-användning: Stäng av havet animation bort under spelets gång (klicka på den röda cirkeln på kontrollpanelen).

Instruktioner: Vid första tur är spelare enbart tillåten att placera sina trupper. Sedan består varje varv 4 åtgärder: - Sätt trupper - Anfall och erövra länder - Moving trupper (till någon granne länder) - End tur angripare kan använda upp till 3 tärningar och försvar upp till 2. Det är inte tillåtet att flytta trupper till ett nytt erövrat land och fortsätta att attackera. Om du flyttar någon trupp, kan du inte attackera längre. Du kan flytta dina trupper till flera länder, men de måste vara grannar. I multiplayer, spelarna har möjlighet att tillåta bonus trupper. När aktiv, ger det här alternativet spelare statister trupper om de erövrade åtminstone på land sista sväng. Om du har några tvivel, titta på i spelet hur.
Elite Forces: Warfare 2 icon
Multiplayer Warfare Game. Som första version - bara några kartor som torn försvar. I början kan du bygga något torn för en grupp, men efter du bygger första - att gruppen kommer att bli Primär. Sekundär kommer att kosta 120%, resten kommer inte tillgängliga för dig. Samarbeta med din vän att få vinna.

Instruktioner:
Bio Ball Boom icon
Big Ball Boom 1. BBB är en 1 eller 2 spelare. 2.P1 kontroller är "A"-tangenten, "D" nyckel & mellanslagstangenten, P2 kontroller är vänster och höger pil & Enter. 3. "A", "D", vänster och höger pilarna för rörelse, Space bar & Enter används för brand. 4.You Vänsterklicka på 1 spelare eller 2 spelare att börja. 5. När du eld, flytta ur vägen kommer studsande boll döda dig. 6. Efter den första branden & hit kommer bollen split. Brand igen, men flytta ur vägen eller kommer du att dö. 7. det tar bara träffar från bollen för att döda din karaktär, så se upp. 8.Run under bollen efter att du eld, medan den vid sin högsta punkt. 9. När bollarna flera blir det svårare att smita. 10. Om du skjuter flera gånger på olika platser och fortsätter att röra sig bort under bollar kommer du överleva & att till nästa nivå.
Athelete icon
Syftet med detta spel är att fånga en boll sedan kasta den i golvet på andra sidan är detta en enkel match att spela med och kommer inte vara ett problem för dig att slutföra spelet, om du gör det tycker jag är den rätta spelet för dig att ha kul med. Detta spel är att spela med hjälp av piltangenterna på tangentbordet, är detta ett mycket enkelt spel att spela och efter ett tag kommer du bli en expert och förhoppningsvis du avsluta spelet på nolltid. En av de bästa sättet att spela det här spelet är att få två bollar göra en som går långsamt långsamt först sedan den andra, på det sättet den snabbaste bollen slår i golvet så sätt kan du gå ti vinna gud lycka och ha roligt.
Crystal Battle icon
Crystal slaget - turbaserat match3 spel med dator motståndare. Förstör crystalls alla en motståndare att vinna. Förstör crystalls alla en motståndare att vinna.
Kooperativa Monster Inneslutning icon
Tryck tegelstenar för att fälla alla monster! Kan spelas i multiplayer-läge med en unik twist. En enspelarläget finns också. Tryck på tegel. -Trap alla monster i stenarna. -Beat alla 15 nivåer på multiplayer-läget eller 10 nivåer på enspelarläget. -En spelare kommer att dö om han / hon driver till ett monster. Single Player: piltangenterna för att flytta Multiplayer: piltangenterna och WASD att flytta Space eller P: Paus R: Omstart efter nivå tre av multiplayer, kan en spelare bara trycka tegelstenar vertikalt medan andra spelare kan bara skjuta horisontellt. Jag rekommenderar starkt att du får någon att spela multiplayer med dig - det är mycket roligare att spela multiplayer.

1.Det namnet på spelet - Kooperativa Monster Inneslutning

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att du måste fälla alla monster i tegel. Monstret kommer att klämmas om det inte finns flytta åt vänster för dem att komma ut av tegel. Om monster fångas du de kommer att ätas dig och spelet kommer att vara över.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda pilknapparna eller tryck på W, A, S, D för att flytta blocken. Det är två spelare båda spelare kan spela med någon av knapparna.

4.Keys -
Piltangenter - för att flytta tegelstenar
W, A, D, S - flytta tegelstenar

5.Tip och tricks -
a.Do inte gå närmare monstret annars kommer du att bli uppäten av dem.
Cronch Fighters icon
1.Det namnet på spelet - Cronch Fighters

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att skjuta din motståndare. Försök att skjuta extramaterial avlänkade bilder kommer dom litade skada två omgångar måste vinnas för seger. Under kampen tryck Escape för att komma tillbaka till huvudmenyn.

3.Hur att spela - Att spela spelet försöker skjuta dina motståndare. Försök att skjuta extramaterial avlänkade bilder kommer dom litade skada två omgångar måste vinnas för seger. Under kampen tryck Escape för att komma tillbaka till huvudmenyn.

4.Keys -
VÄNSTER - rotera vänster
RIGHT - rotera höger
. + Låt nyckel - flytta vänster
. + Höger knapp - flytta höger
Shift - brand

5.Tip och tricks -
a.Try skjuta avlänkade extras skott
Erövra antarktis icon
1.Det namnet på spelet - Conquer Antartica

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att rädda Antarktis från fienden pingvin. I spelet fienden pingvin kommer att angrepp på dig. Du måste skydda dig själv och kämpa för Antarktis för att spara det från utomstående.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda musen för att sikta på fienden pingvin och sedan klicka för att skjuta dem. Försök att attackera dem med exakthet.

4.Keys -
Mus - att sikta på fiendens pingvin
Mus - klicka för att skjuta.

5.Tip och tricks -
a.Try till attack mot dem med precision.
Border icon
1.Det namnet på spelet - Dedal

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att nå till utsuget genom att flytta genom pusslet som lämnas till oss. Försök att träffa motståndaren så att du kan nå till theextraction punkt fastly beofre honom.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda piltangenterna för att flytta arround pusslet och försök att träffa motståndaren när allt du får kollidera med honom. Försök att flytta så fort du kan.

4.Keys -
Piltangenter - för att flytta

5.Tip och tricks -
a.Try att flytta så fort du kan.
Spräng den icon
1.Det namnet på spelet - Bomb Det

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att plantera bomben i det område där du spelar och samla krafter så mycket du kan. Försök att undvika dig från att bli skadade med bomben.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda piltangenterna för att kontrollera förflyttning av spelaren arround fältet och tryck mellanslag för att planta bomben. Försök att undvika dig från att bli skadade med bomben.


4.Keys -
Spelare 1
Piltangenter - för att flytta
Mellanslag - bomb

Spelare 2
A, S, W, D - för att flytta
Enter - bomb

5.Tip och tricks -
a.Try att undvika dig från att bli skadade med bomben.
Bio Ball Room icon
Biologisk cool multiplayer spel, använda Space nycklar och nycklar riktning.

1.Det namnet på spelet - Bio Ball Room

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att förstöra den biologiska boll som kastas från rymdskeppet. Du måste spara själv från bio bollar och försöka förstöra dem också.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda vänster och höger pil för att flytta vänster och höger och mellanslag för att skjuta eller brand på bio bollen.

4.Keys -
Spelare 1 kontroll
A, D - flytta
Mellanslag - brand

Spelare 2 kontroll
Höger-vänster piltangent - för att flytta
Enter - brand

5.Tip och tricks -
a.You måste rädda dig själv från bio bollar och försöka förstöra dem också.
Pumpa-riket icon
Spela online här cool multiplayerspel flash miljön
Galaktisk tvist icon
Galactic space multiplayer krig spel online.

1.Det namnet på spelet - Galactic Strife

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är att träffa fartyget motståndaren utrymme och förstöra dem helt. Du bör vara tillräckligt snabb för att kontrollera rörelser rymdskepp och att angrepp på motståndaren.

3.Hur att spela - För att spela spelet du har två rymdskepp Röd och Blå med följande kontroll RÖDA kontroller, 8 - dragkraft framåt, 5 - reverserande dragkraft, 4 - vänster, 6 - höger, ENTER - brand, Blå kontroller, W - dragkraft framåt, S - reverserande dragkraft, A - sväng vänster, D - höger, F - brand


4.Keys -
RÖD kontroller
8 - framskjutet
5 - reverserande dragkraft
4 - sväng vänster
6 - höger
ENTER - brand

Blå kontroller
W - framskjutet
S - reverserande dragkraft
A - sväng vänster
D - höger
F - brand

5.Tip och tricks -
a.Try att anfalla med minum dragkraft annars blir det svårt att anfalla.
Artilleri icon
Gillar du att spela multiplayer krig spel online?

1.Det namnet på spelet - Artilleri

2.Den Syftet med spelet - Målet med spelet är välja din vinkel och kraft för att starta din attacker kan du även kringgå om någon har ett lås på dig. Få de största dödar innan du förlorar alla dina rustning.

3.Hur att spela - Att spela spelet använda piltangenterna för att sikta ditt nästa slag (vänster / höger för att sikta, och upp och ner för att ställa din makt) En timern går ned till noll ditt slag kommer att avskedas.

4.Keys -
Piltangenterna - Målet ditt nästa slag
Vänster och höger nyckel - att ta sikte
Upp och ner - för att ställa makten

5.Tip och tricks -
a.Kill ned fienden så fort som möjligt.
Leka med elden icon
Spela multiplayer krig spel online


1